Servicegericht

Wij proberen altijd naar de beste oplossing te zoeken. Van losse aggregaat tot totaal stroomplan, Abrahams Aggregaten regelt het voor u Meer info

Top-kwaliteit

Voor ons is uitsluitend het beste goed genoeg, wij leveren dan ook niet in op kwaliteit. Meer info

Bedrijfsfilm

Nieuwsgierig wie we zijn? Leer ons kennen in 3 minuten. Meer info

Bel ons: 013-505 4145!

Abrahams Aggregaten beschikt over een 24 uurs service dienst. In geval van calamiteiten kunt u ons altijd bereiken. Meer info

Bedrijvenfolder

Recent gaven wij onze nieuwe bedrijvenfolder uit, download hem hier onder. Meer info

Nieuw BEDRIJFSFOLDER – download onze nieuwe bedrijfsfolder en zie de mogelijkheden!

Ons assortiment bestaat uit benzine- en dieselaggregaten, verdeelsloffen, verdeelkasten, verlengkabels, lichtmasten, … en nog veel meer.

Onze bedrijfstakken

 • Aggregatenverhuur

  Abrahams aggregaten is sinds ….. leverancier voor tijdelijke stroomvoorziening. Zowel inkoop- verkoop alsmede verhuur van aggregaten bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren lange ervaring en goed personeel zijn wij uw partner voor zowel tijdelijke als permanente stroomvoorziening, van advies tot en met levering. Van opbouw tot afbouw Voor evenement en industrie, Abrahams aggregaten…. de kracht achter stroom.

 • Auto-elektro

  Abrahams is al meer dan 25 jaar een begip in de autowereld. Wij zijn Gespecialiseerd in reparatie van dynamo’s/startmotoren voor garagebedrijven en voor de sectoren transport, industrie, wegenbouw en landbouw. Ook als particulier bent u bij ons van harte welkom voor uw reparatie.

 • Service

  Abrahams beschik naast de normale service over een 24 uur service. Een service waarvan gebruik gemaakt kan worden wanneer de werkzaamheden echt niet kunnen wachten. Bij calamiteiten staan wij 24 uur per dag voor u klaar.

Waar wij goed in zijn:

Natuurlijk kan niemand overal perfect in zijn, wij denken echter dat we al aardig op weg zijn:

Service
90%
Onderhoud
80%
Prijs/kwaliteit
100%
Afspraken nakomen
100%

Klanten aan het woord

 • Sjors Abrahams hielp mij persoonlijk en service gericht. Daar kunnen mensen een voorbeeld aan nemen! Top!!
  Persoonlijke service
 • Tilburg Zingt

  Tilburg Zingt

  Abrahams aggregaten verzorgd sinds de eerste editie de stroom voor Tilburg zingt. Een festival wat elk jaar plaatsvindt in de koningsnacht en wat inmiddels is uitgegroeid tot ongeveer 15.000 bezoekers. Met 2 aggregaten en ruim 1300 meter krachtkabel voorzien wij dit evenement van stroom.

  Details
 • Beekse Bergen

  Beekse Bergen

  Voor onderhoudt aan de stroomverdelerinrichting van safaripark Beekse-Bergen moest het hele park spanningsvrij gemaakt worden. Na een goede voorbereiding heeft Abrahams Aggregaten elk nachtverblijf voorzien van stroom.

  Details
 • Holi Festival of colours

  Holi Festival of colours

  Voor festival of coulours in utrecht heeft Abrahams Aggregaten de stroomvoorziening geregeld. Met 8 Aggregaten en de nodige bekabeling was het een geslaagde klus.

  Details
 • Aanhanger met noodstroom

  Aanhanger met noodstroom

  Aanhanger met eigen noodstroomvoorziening voor Han Sena

  Details
 • Nijmeegse vierdaagse

  Nijmeegse vierdaagse

  Voor de Nijmeegse vierdaagse voorziet Abrahams Aggregaten elk jaar alle rust posten en EHBO posten van stroom. Een evenement wat tot op de minuut gepland staat. Met het juiste materiaal en de juiste mensen komt alles op de juiste tijd op de juiste plek.

  Details
 • Ministerie van economische zaken

  Ministerie van economische zaken

  Voor het ministerie van economische zaken heeft Abrahams Aggregaten een aggregaat verwijderd. Door de goede relatie en vertrouwen heeft het ministerie ons gevraagd deze 16000 kg zware machine op de juiste manier af te voeren.

  Details
 • Trailer vol power

  Trailer vol power

  Omdat van geel roadshows door heel europa reist en ver daar buiten staat kwaliteit van van geel op nummer 1! In een van zijn promotietrailers hebben wij daarom 2 aggregaten geplaatst met een back-up installatie. Door dit systeem zal de 2de aggregaat automatisch omstarten indien aggregaat 1 het af laat weten. Zo merkt de klant niets van een eventuele deze spanningsuitval.

  Details
Speciale projecten

Wat wij doen

Verhuur

Abrahams Aggregaten beschikt over een ruime werkplaats waar wij nagenoeg elke storing aan uw machine kunnen verhelpen. Voor zowel een storing alsmede periodiek onderhoudt kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Uw aggregaat brengen niet mogelijk? Geen probleem Abrahams Aggregaten komt gewoon naar u toe. Met de juiste kennis en spullen kunnen wij kleine storingen in no-time oplossen.

Verkoop

Ook voor inkoop/ verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Abrahams Aggregaten heeft altijd verschillende aggregaten op voorraad zowel nieuw als gebruikt. Abrahams Aggregaten kan indien gewenst uw aangekochte machine voorzien van een servicecontract waardoor een storing tot het minimum beperkt zal worden. Ook voor de plaatsing, inbedrijfstelling en levering van volledig automatische net-overname systemen kunt u bij ons terecht.

Onderhoud

Abrahams Aggregaten beschikt over een ruime werkplaats waar wij nagenoeg elke storing aan uw machine kunnen verhelpen. Voor zowel een storing alsmede periodiek onderhoudt kunt u ten alle tijden bij ons terecht. Uw aggregaat brengen niet mogelijk? Geen probleem Abrahams Aggregaten komt gewoon naar u toe. Met de juiste kennis en spullen kunnen wij kleine storingen in no-time oplossen.

Neem contact op:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht