ATS systemen

You are here:

Automatische netovername

Voor optimale bedrijfszekerheid heeft abrahams aggregaten een eigen net overnamesysteem op de markt gezet. ( ATS systeem) Zekerheid en eenvoudig zijn kernbegrippen van deze ATS systemen.  Geen ingewikkelde displays of menu’s. Met 1 druk op de knop bent u verzekerd van een goed werkend net overname systeem.

Hoe werkt het:

De ATS systemen van Abrahams aggregaten monitoren continu de netspanning. Komt de netspanning  boven of onder een door ons geprogrammeerde
spanning zal de ATS volledig automatisch het aggregaat gaan starten. Na het starten meet de ATS of de generatorspanning voldoet aan de juiste spanning, indien dit het geval is zal het systeem omschakelen op de generator. Indien de netspanning weer terug komt zal het ATS systeem exact het zelfde doen maar dan in omgekeerde volgorde.


 

Voordelen:

Eenvoudig;

Door de eenvoud van slechts 5 knoppen kan iedereen met dit systeem werken. Met slechts 1 druk op de knop bent u verzekerd van de juiste instellingen.

Bedrijfszeker;

Ook indien u niet op het bedrijf aanwezig bent zal de continuïteit van het proces gewaarborgd zijn.

Maandelijks automatisch proefdraaien

Abrahams ATS systemen draaien maandelijks proef om het gehele systeem te controleren. Belast of onbelast proefdraaien behoort tot de keuzemogelijkheden.

Sluitend logboek

Elke “vreemde”gebeurtenis zal het systeem automatisch noteren in een digitaal logboek.