Portofolio

You are here:

tilburg_zingt

Tilburg Zingt

Abrahams aggregaten verzorgd sinds de eerste editie de stroom voor Tilburg zingt. Een festival wat elk jaar plaatsvindt in de koningsnacht en wat inmiddels is uitgegroeid tot ongeveer 15.000 bezoekers. Met 2 aggregaten en ruim 1300 meter krachtkabel voorzien wij dit evenement van stroom.

Details

Beeksebergen

Beekse Bergen

Voor onderhoudt aan de stroomverdelerinrichting van safaripark Beekse-Bergen moest het hele park spanningsvrij gemaakt worden. Na een goede voorbereiding heeft Abrahams Aggregaten elk nachtverblijf voorzien van stroom.

Details

Via gladiola

Nijmeegse vierdaagse

Voor de Nijmeegse vierdaagse voorziet Abrahams Aggregaten elk jaar alle rust posten en EHBO posten van stroom. Een evenement wat tot op de minuut gepland staat. Met het juiste materiaal en de juiste mensen komt alles op de juiste tijd op de juiste plek.

Details

1070109_590314707658515_2134222518_n

Ministerie van economische zaken

Voor het ministerie van economische zaken heeft Abrahams Aggregaten een aggregaat verwijderd. Door de goede relatie en vertrouwen heeft het ministerie ons gevraagd deze 16000 kg zware machine op de juiste manier af te voeren.

Details

Walker

Trailer vol power

Omdat van geel roadshows door heel europa reist en ver daar buiten staat kwaliteit van van geel op nummer 1! In een van zijn promotietrailers hebben wij daarom 2 aggregaten geplaatst met een back-up installatie. Door dit systeem zal de 2de aggregaat automatisch omstarten indien aggregaat 1 het af laat weten. Zo merkt de klant niets van een eventuele deze spanningsuitval.

Details