Floorheater voor comfortabele werkomstandigheden

Wanneer het kwik daalt, wil jij zorgen voor warme, comfortabele omstandigheden voor het personeel. Voor de EHBO’ers die bij hun post staan en voor beveiligers die bij de ingang fouilleren. Met onze floorheaters raakt jouw personeel niet onderkoeld. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. De kleine plaat leg je neer waar een medewerker staat en het warmt op tot 30 à 40 graden, als een soort kachel. Zo zit het personeel zelfs in de koudere maanden er warm bij. Ons assortiment bestaat uit gewone heaters van 3kw tot 15kw voor een braderie. Zoek je groter geschut voor een tent? Dan huur je die ook bij Power 4 You.

Onze producten

Floorheaters
bij de GGD

Voor de GGD zetten we al eerder floorheaters in. De bureaus bij de teststraten waren allen voorzien van een floorheater en gewone heater om de omstandigheden van het personeel zo aangenaam mogelijk te maken.

Met een floorheater werkt jouw personeel
met aangename temperaturen,

zelfs als het buiten vriest.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op