Accupacks; milieuvriendelijk en stil

Aggregaat verhuur vind je bij Abrahams Aggregaten.
Een aggregaat werkt natuurlijk als een trein, maar maakt ook een hoop herrie en draait op diesel. Als alternatief huur je bij Abrahams Aggregaten accupacks. Daarmee haal je een schone, stille en duurzaame stroomoplossing in huis. Ideaal voor plekken waar een dieselaggregaat om bijvoorbeeld milieu- of geluidsredenen niet mag. Een accupack is ook te gebruiken als noodaggregaat.
Onze accupacks gaan tot 75kw. Meer nodig? Dat leveren we op aanvraag.

Hoe werkt een accupack?

Wij zetten jouw locatie aan met onze accupacks. In principe doen ze hetzelfde als een dieselaggregaat. Ze werken alleen net iets anders. Eigenlijk moet je een accupack zien als een vat water dat je aanvult. Heb je water nodig? Dan tap je gewoon wat uit het vat. Is het vat bijna leeg? Dan vul je wat water bij. Dat doe je door het accupack aan te sluiten op de netstroom, of een regulier dieselaggregaat. Hij weet dan zelf wanneer er meer stroom nodig is en laadt automatisch bij. Hoef jij er niet meer naar om te kijken.

Onze accupacks

Accu – Zonnepaneel – Aggregaat

Accupack 2000w

Onze accupacks

Accu – Zonnepaneel – Aggregaat

Accupack 2000w

Milieuvriendlijke stroomvoorziening?

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op