Service en onderhoud

Abrahams is de startmotor voor jouw stroomvoorziening. Wij hebben alle benodigdheden om jouw machines in een fabriekshal of bouwplaats, en verlichting in de landbouw draaiende te houden. Dat niet alleen: we denken mee van a tot z. Service en onderhoud is onze kracht. Zo installeren we de beste oplossing voor jou, regelen we het onderhoud en verhelpen we problemen in notime.

Jouw vraag, onze stroom

Jij vraagt, wij draaien. Stroomvoorzieningen op een bouwplaats? Noodaggregaten voor jouw landbouwbedrijf? Of elektriciteit waardoor jouw veiligheidsvoorzieningen werken? Dan zit je bij ons goed. Stuur ons meteen een lijst van stroomverbruikers én de plattegrond van jouw locatie: dat maakt ons werk makkelijker. Wij creëren het stroomplan, jij weet wat je kunt verwachten. Dat is onze service.
Tijdelijke of blijvende boost Soms heb je tijdelijk een stoot energie nodig. Bijvoorbeeld op een bouwplaats. Andere keren wil jij voor de lange termijn een boost stroom. Daar zorgen wij voor. Huur tijdelijke aggregaten voor extra capaciteit of om een uitgevallen stroomvoorziening te compenseren. Of huur een totaal stroomplan voor de lange termijn.

24/7 bereikbaar: service en onderhoud

Storingen of problemen: daar zit niemand op te wachten. Valt midden in de nacht de stroomvoorziening uit? Dan komt onze monteur het probleem als de bliksem verhelpen.
Na één belletje staan wij al op de stoep. Ook ‘s avonds en in het weekend. Op Abrahams kun je bouwen.

Om storingen te voorkomen, doen we periodiek onderhoud. Dat bieden we standaard bij onze aggregaten verhuur. Maar doen we ook op verzoek als jij al eigen aggregaten
hebt staan. Zo hopen we nachtelijke telefoontjes, stilstand van jouw productie of een deuk in je inkomsten te voorkomen.

Safety first

Als het op elektriciteit aankomt, mag er niets misgaan. We garanderen de veiligheid van onze materialen met onze NEN-certificeringen. Daarmee laten we zien dat we voldoen aan de veilige bedrijfsvoering bij werkzaamheden met elektrische objecten.

Plug Abrahams in voor jouw stroomvoorziening.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo