Verleg grenzen met verlengkabels voor jouw aggregaat

De stroom loopt niet vanzelf uit je aggregaat naar het apparaat: je hebt de juiste verlengkabels nodig. Binnen een handomdraai vliegt de elektriciteit over het terrein heen. Overbrug enorme afstanden of leidt stroom enkele meters. Wij hebben alle soorten en maten in huis, zodat de elektriciteit komt waar jij het nodig hebt. Al een stroomvoorziening op jouw locatie? Ook dan leggen we verlengkabels om het te krijgen tot waar jij het nodig hebt.
Huur de verlengkabel voor jouw aggregaat bij Abrahams Aggregaten.
Huur de verlengkabel voor jouw aggregaat bij Abrahams Aggregaten.

De juiste verlengkabel voor jouw aggregaat

Lang, langer langst. Onze kabels zijn twee tot honderd meter lang. We onderhouden en keuren ze regelmatig; zo beperken we storingen. We kunnen je uiteraard precies vertellen welke verlengkabels jij bij welke aggregaten en verdeelkasten nodig hebt. Of stuur ons een plattegrond en lijst met verbruikers, dan maken wij een stroomplan voor je.

Kabelgoten

De kabels liggen, de stroom is aangesloten: klaar om te gaan. Maar rondslingerende bedrading vormt een risico voor jou en je collega’s. Struikelgevaar ligt op de loer. En het gaat echt mis wanneer iemand per ongeluk de kabel los loopt waardoor de stroom eruit klapt. Wij vinden: safety first. Daarom leggen wij de kabels netjes in kabelgoten. Weg struikelgevaar – en zelfs grote wagens rijden eroverheen zonder problemen.

Verleg jij je grenzen met ons?