Stroomvoorzieningen voor de tuin- en landbouw

Landbouw in de spotlights

Jij staat in het holst van de nacht op om vee te melken. Verbouwt met zorg unieke tomatenrassen of paprikasoorten in de kas. Of zorgt ervoor dat de varkens en koeien er bij de juiste temperatuur bij staan. Wat je daarvoor nodig hebt: stroom natuurlijk. Wat jouw werkzaamheden ook zijn en wat de locatie ook is: wij geven een stroomstoot.

Van kas...

Nederland staat er vol mee: kassen waar smakelijke groenten of prachtige bloemen worden gekweekt. Die goudgele gloed die ’s nachts vanuit het Westland aan de horizon verschijnt, daar zorgen wij voor. Want gewassen en planten worden pas van topkwaliteit onder de juiste omstandigheden. Voldoende kunstmatig daglicht, een behaaglijke temperatuur en regelmatig een verfrissende nevel.

Wij weten ook: kassen staan meestal niet midden in de stad. Is er in de verste verte geen stroom te bekennen? Maar is een betrouwbare elektrabron wel essentieel, zodat de bloemen niet verwelken en de paprika’s niet verschrompelen? Dan regelen wij die stroomvoorziening voor je. Met een plattegrond van de kas én de omgeving maken wij een compleet stroomplan aan de hand van jouw stroomdoelen. We regelen de benodigde aggregaten, kabels, verdeelkasten en andere materialen.

Stroom die wel tegen een stootje kan
Zonder betrouwbare energiebron kun jij niet werken. Je zoekt een aggregaat dat wel tegen een stootje kan. Een die niet bang is om vies te worden, de natste regenbui doorstaat en de heetste zomers oké vindt. Wij hebben altijd de beste oplossing voor jouw uitdaging. Vertel ons je wensen en wij selecteren de perfecte materialen voor jou.

…tot veestapel

Midden in de nacht wordt er een kalf geboren in een donkere stal. In de winter zie je bij het melken om zes uur ’s ochtends geen hand voor ogen. En temperatuurwisselingen maken de stal allesbehalve een prettig thuis voor je veestapel. Stroom is de oplossing: de geboorte van een kalf en nachtelijke melkmomenten kunnen wel een sterke lichtbron gebruiken. En verwarming en airco’s moeten het hele jaar werken.

Abrahams Aggregaten kent de uitdagingen in de veeteelt. Er moet voldoende stroom zijn uit een bron die tegen weer en wind kan. De apparatuur moet uit de buurt van het vee blijven om vertrapping of stroomschokken te voorkomen. Je kent ons gedetailleerde stroomplan en staat dus nooit in het donker. Je weet bijvoorbeeld waar de aggregaten zijn, dat er kabels achter de voerkeet lopen en dat de verdeelkasten op veilige afstand achter de mestsilo staan.

Wij zetten de tuin- en landbouw in de spotlights met betrouwbare stroomvoorzieningen. Schakel ons in en krijg een plan op maat.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo