Mag het een kilowattje meer zijn? Jouw stroomaggregaat koop je bij Abrahams

Op zoek naar een Aggregaat? Bij Abrahams Aggregaten ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende aggregaten in alle soorten en maten. En uitereraad weten we precies wat het juiste aggregaat voor jou is. Of het nu gaat om constante stroom voor een schaftkeet of noodstroom voor een koeling: wij denken graag met je mee.

We kopen ook aggregaten op. Dat mag een opknappertje zijn, maar het is wel een vereiste dat het aggregaat nog in een werkende staat verkeert.

Service van de zaak

Koop je een aggregaat bij ons, dan leveren we daar onderhoud en service op. We stellen een servicecontract op, komen jaarlijks langs voor controle en houden alles voor je bij. Zo ben je ervan verzekerd dat je aggregaat te allen tijde werkt en veilig is. Want ontzorgen doen we graag.

Geen gedoe met een automatic transition switch

Optioneel bieden we onze aggregaten aan met een automatic transmission switch. Die start automatisch het aggregaat op als de stroom uitvalt, zodat je hem als noodaggregaat kunt gebruiken. Binnen een halve minuut is alles weer up and running, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Vind het juiste stroomaggregaat voor jou

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo