Elektriciteit voor de bouw

Dé powertool van de bouw

Zonder stroom geen bouw. De cementmolen moet werken, het gereedschap moet aangaan en de keet moet een tweede thuis worden. Eén obstakel: bij de start van nieuwbouw is er in geen velden of wegen stroom te bekennen. Tenzij je Abrahams Aggregaten inschakelt. Onze aggregaten en verdeelkasten hebben het vermogen om de bouwplaats in gang te zetten. Dan heb je energie voor tien.
Abrahams Aggregaten regelt de elektriciteit voor de bouw.

De fundering leggen en de laatste schroef aandraaien

Wijzelf komen niet echt de fundering plaatsen en de laatste schroef aandraaien, maar leveren er wel de aggregaten voor. Vanaf de eerste steen zijn er powertools, bouwlampen en een keet nodig; elektra dus. Uit ervaring weten wij dat de elektra een van de laatste stappen in de nieuwbouw is. Tot die tijd staan onze aggregaten aan en kan de bouw moeiteloos verder. Tot de laatste schroef is aangedraaid.

Groot, groter, grootst

Duizend watt is voor een gemiddelde bouwlamp niets. Tel daar de bouwlift, de bouwkeet en de gereedschappen bij op en je zit zo aan een enorm verbruik. Voldoende watt is een must. Voorkom dat de lift uitvalt omdat er onder in de bouw een schroefmachine wordt ingeplugd. Wij snappen de grootte van jouw stroomvraag en maken een stroomplan dat daarbij aansluit.

Veiligheid op één

Een branche vol veiligheidsvoorschriften: dat is de bouw. De stroomvoorziening moet daaraan bijdragen, niet tegenwerken. Weer of geen weer: het klussen gaat door. Dus blijft het aggregaat werken. We weten ook dat er nergens open stroom mag zijn en dat er genoeg vermogen nodig is om álle apparaten erop te laten werken. Veiligheid is bij ons nummer één. Onze apparatuur is NEN-gecertificeerd en voldoet aan de Europese wetgeving. Onze installatie is altijd perfect in orde. 

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Treedt er een storing op of is er onverwachts onderhoud nodig? Dan zijn wij al onderweg voordat je het ons vroeg. We staan 24/7 klaar met onze storingsdienst. Zo staat de bouw geen seconde stil. 

Abrahams Aggregaten is jouw powertool. Schakel ons in voor elektriciteit op de bouw.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo