Aggregaatverhuur: onze energie, voor jou

Abrahams Aggregaten heeft alles in huis om jou van energie te voorzien. Ook als er geen stroomaansluiting op jouw locatie is, zetten wij de boel in werking met onze aggregaten verhuur. Onze aggregaten met verschillende vermogens zetten jouw locatie aan. Zo start onze stroom de bouw op, draait de logistiek er 24/7 op door en groeit en bloeit het in landbouwkassen.

Geen elektriciteit voorhanden? Geen probleem. Huur een aggregaat en jouw locatie barst van de stroom. Een aggregaat is een generator die met een motor stroom opwekt. Stuur ons een plattegrond van jouw locatie en wij doen de rest. Wel zo makkelijk.
Aggregaat verhuur vind je bij Abrahams Aggregaten.
Aggregaat verhuur vind je bij Abrahams Aggregaten.

Helemaal in sync

Je wilt het liefst zo min mogelijk aggregaten op je terrein. Beter voor het milieu, goedkoper voor jou. Met onze stroomvoorzieningen van 3 tot 2000 kVA zetten wij het juiste vermogen in. Daarvoor moeten we exact jouw werkzaamheden en doelen weten. We koppelen aggregaten aan elkaar, zodat ze nóg meer vermogen leveren. Valt er onverhoopt één uit? Dan springt de ander zonder problemen bij. Zo is jouw locatie helemaal in sync.

Load on demand

Stel, je hebt opeens wat meer elektriciteit nodig. Met load on demand koppelen we aggregaten aan elkaar. Eén draait op een constant vermogen, de ander springt bij als jij even een grote stroomverbruiker aanzet. Zo verbruik je een stuk minder. Nog meer power nodig? Wij geven een stroomstoot tot wel 50 Hertz.

Nog meer nodig? Bekijk de opties tot 60 Hertz.

Sst… Hoor je dat?

Precies, je hoort niets. Onze aggregaten draaien altijd: jouw stroomvoorziening mag geen moment uitstaan. Maar continue herrie, daar zitten jij én je omgeving niet op te wachten. Daarom hebben we super silent aggregaten. Die zijn fluisterstil terwijl ze nog steeds enorme power door je locatie pompen. Wij regelen het voor je.

Geen stoorzenders

Jouw stroomplan op maat leggen wij tot in detail aan. Is de laatste kabel gelegd, dan wil je dat het meteen werkt. Daarom kijken we mee tot we er zeker van zijn dat alles werkt. Onze monteur loopt een dag rond wanneer de stroom al werkt. Die checkt kabels, aggregaten en heeft als de bliksem antwoord op al jouw vragen. Blijkt er toch iets niet goed te werken of treedt er na een tijd een storing op? Dan staan we voor je klaar met 24/7 service.

Laat ons jouw stroomplan fixen.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op