Geen drempels op het terrein met een truss-constructie​

Een vrachtwagen vol apparatuur die heen en weer rijdt over het terrein om ervoor te zorgen dat alles naar de juiste plek wordt gebrachtDan is constant drempels overgaan vervelend voor de chauffeur en niet goed voor de lading. Daarom kies je voor een truss-constructie in plaats van kabelgoten. Dit is een metalen boog die over de weg wordt geplaatstZo heeft niemand er last van en bescherm je tegelijkertijd de kabels en waterleidingen. 

Dit is een
truss-constructie

Het metalen framewerk bestaat uit aan elkaar gelaste aluminium buizen.
De metalen constructie wordt door Power 4 
You zeker vierenhalve meter hoog gemaakt zodat vrachtverkeer er moeiteloos onderdoor rijdt 

Soorten truss-constructies

Ieder jaar zie je onze aluminium truss-constructies bij de Nijmeegse Vierdaagse om niet alleen waterleidingen te beschermen, maar ook om struikelgevaar te voorkomen. Verder verhuren we truss-constructies in de vorm van buiscirkels. Dit zijn scaff-pijpen met een diameter van anderhalve tot vier meterWil je een andere vorm? Geef het aan en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.   

Power 4 You verhuurt truss-constructies van minimaal vier meter hoog.
Power 4 You verhuurt truss-constructies van minimaal vier meter hoog.

Totaalpakket

Huur je een truss-constructie bij Power 4 You, dan zetten onze monteurs het graag voor je in elkaar. Wil je het liever zelf doen? Geen enkel probleemDe truss-constructie is opgebouwd als een Ikeakast, maar dan met iets meer technische onderdelen. Om het je gemakkelijk te maken, leveren we een totaalpakket met scharnieren 

Truss-constructie beveiligen

Door de metalen buizen in een truss-constructie kan deze door bezoekers weleens verward worden met een klimrek. Daarom verhuren wij ook inklimbeveiliging. Zet de houten platen tegen iedere kant van de constructie en een festivalganger vindt niet meer zijn weg in het hekwerk. Huur bij ons meteen een ballastblok van vijfhonderd kilo of een baseplate van vijftig kilo om te voorkomen dat de truss-constructie omvalt 

Waar gebruik jij een truss-constructie voor?

Het voorkomen van struikelende bezoekers is niet het enige waar een truss-constructie handig voor is. Hang er een banner aan tijdens een evenement zodat bezoekers direct de kassa weten te vinden. Of hang er warme sfeerverlichting in om het pad naar de toiletblokken te verlichten.

Onze producten

Geen drempels op het terrein

met een truss-constructie van Power 4 You.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo