In onze werkplaats repareren wij van kraan tot aanhanger

Startmotoren en dynamo’s

Zonder startmotor of dynamo kan er niets de weg op. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van startmotoren en dynamo’s. Dat doen we voor vrachtwagens, personenauto’s, motorfietsen en voor de industrie. Geen zorgen, terwijl wij de reparatie uitvoeren, bieden we een tijdelijke ruilstartmotor. Zo kun jij gewoon doorrijden. We komen zelfs op locatie en zijn 24/7 bereikbaar voor reparatie van jouw startmotor of dynamo.

Accu’s voor jouw voertuigen

Zomaar een accu, daar hoef je niet voor bij Abrahams te zijn. In onze werkplaats vind je accu’s van formaat. Een vrachtwagen voorzien van voldoende power? Kunnen we. Een nieuwe accu in je personenauto? Regelen we. We hebben altijd een ruime voorraad accu’s in huis. We repareren, testen, controleren en vervangen eventueel de accu. Zo helpen we jou op weg.

Waarom iets vervangen als je het ook kunt repareren? In onze uitgebreide werkplaats toveren onze monteurs met gereedschap.
We repareren je kapotte vrachtwagen, vervangen je verlichting en leggen elektriciteit aan in je camper. Of je nu een groot bedrijf hebt met een grote vraag of een particulier bent met een kleine vraag: bij ons kun je in alle gevallen terecht. Geen uitdaging is ons te groot of te klein.

Abrahams Aggregaten repareert jouw aggregaten in de werkplaats.

Wij fiksen het wel

Iets wat nog goed is vervangen? Dat vinden we doodzonde. De vingers van onze monteurs jeuken om aan de slag te gaan met kapotte machines of andere producten. Ook als je stroomvoorziening niet van ons komt, kunnen wij die repareren. Dat vinden we niet meer dan logisch. Bij Abrahams fiksen we het wel.

Better safe
than sorry

Ook als we apparaten repareren, staat veiligheid voorop. Onze werkwijzen én resultaten voldoen altijd aan de Europese wetgeving. Denken wij dat we iets niet veilig kunnen repareren? Dan zeggen we dat. Better safe than sorry.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?