Elektriciteit voor de industrie

Sta altijd aan

De industrie: een branche waar veel stroom doorheen wordt gepompt. Productie, verwerking van goederen, distributie – de industrie staat altijd aan. Zonder energie is dat niet mogelijk. Abrahams Aggregaten kent de branche en weet dat uitval funest is. Daarom selecteren wij de beste aggregaten en back-upsystemen voor elektriciteit in de industrie.
Elektriciteit voor de industrie vind je bij Abrahams Aggregaten.

24/7 stroomt het door

De huidige maatschappij verwacht enkele minuten na de bestelling dat het proces al in gang is gezet. Het is niet voor niets dat veel takken binnen de industrie 24/7 draaien. Vandaag besteld, morgen in huis: zonder voldoende energie komt die belofte niet uit én loop je flinke omzetten mis. Vertel ons daarom wat jouw corebusiness is en hoeveel machines er dag in dag uit aan staan. Dan maken wij een stroomplan op maat, zodat jij nooit uitval hebt.
Elektriciteit voor de industrie vind je bij Abrahams Aggregaten.

Veiligheid is key

In de industrie staat veiligheid hoog in het vaandel. Bij Abrahams Aggregaten ook. We kennen de branche, weten dat er continu mensen tussen machines lopen en snappen dat veiligheid extreem belangrijk is. Ons stroomplan sluit aan bij die gedachte. Geen kabel ligt in de weg en geen stroompunt staat open. We leggen noodverlichting aan en plaatsen brandblussers op tactische plekken. Safety first.

Back it up!

De back-up van onze stroomvoorziening is weer een heel andere soort veiligheid, maar juist in deze branche onmisbaar. We denken na over noodstroom en accupacks. Valt er ooit iets uit? Dan staan de lopende banden niet meteen stil.

Slim, slimmer, slimst

De industrie wordt met de dag slimmer. Tal van processen werken allang zonder menselijke component. Dat niet alleen: ook de loodsen en gebouwen zijn intelligent. Denk aan slimme sensoren waardoor licht pas aangaat als er mensen lopen. Dat werkt duurzaamheid in de hand. En we weten allemaal: het is groen wat de klok slaat. Abrahams Aggregaten weet dat ook. Daarom denken we mee over een superslim stroomplan dat bijdraagt aan duurzaamheid. Voor vandaag én morgen.

Elektriciteit voor de industrie vind je bij Abrahams Aggregaten.

Met Abrahams Aggregaten staat de industrie altijd aan. Wij regelen jouw elektriciteit.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo