Huur losse kabels en kabelbescherming en verminder struikelgevaar​

De juiste bekabeling wordt standaard geleverd zodra je aggregaten en verdeelkasten bij ons huurt. Maar om overal kabels te hebben liggen, is niet ideaal. Het struikelgevaar wordt vergroot. En wanneer er ook nog zwaar vervoer overheen moet rijden, kunnen je kabels dat helemaal niet aan. Daarom huur jij kabels én kabelbeschermers. Bekijk onze producten.

NEN 3140

Onze kabels zijn allemaal NEN 3140 gecertificeerd. Dit waarborgt de veiligheid van jouw medewerkers.

Onze producten

Soorten kabelbescherming

Bescherm dunne kabels met een kabelmat. Deze leg je over de kabel heen en voorkomen dat bezoekers struikelen. Ideaal voor op een kermis bijvoorbeeld. Kabelgoten beschermen nog beter dan mattenHiermee creëer je als het ware een helling waar bezoekers makkelijk overheen stappen en busjes en vrachtwagens moeiteloos overheen rijden.  

Een 3-kanaals kabelgoot zijn voor kleinere kabels. En een 5-kanaals zijn voor de grotere en grovere kabels. Bijvoorbeeld als er constant auto’s overheen moeten.

Kabels op
openbare wegen

Kabels zijn broodnodig, maar niet echt een lust voor het oog. En als er hordes mensen tegelijk overheen moeten, is een andere oplossing gewenst. Gelukkig kun jij kabels wegwerken met een truss-constructie. Dit systeem is ideaal voor openbare wegen, omdat je geen struikelgevaar hebt. De truss-constructie staat als boog boven over de weg en daarin worden de kabels weggewerkt. Dit deden wij al eerder voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Zorg ervoor dat bezoekers niet struikelen

en auto’s zonder gevolgen over kabels heen kunnen rijden.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op