Aggregaten huren in en buiten Brabant | Abrahams Aggregaten

Voor de signing, verlichting, decor of voor kabelbruggen: truss-constructies zijn onmisbaar op je evenement. De truss wordt geleverd met de juiste koppelingen en accessoires. Gemakkelijk in elkaar te zetten, maar nog makkelijker om het door ons te laten doen.

Door de hoogte van de truss-constructie kunnen bezoekers gemakkelijk de signing lezen en weten ze exact waar de kassa’s, wc’s en muntenverkooppunten zijn. Een andere optie is de truss-constructie rechtop neer te zetten met een ballastblok. Gemakkelijk om verlichting in te hangen.

Signing voor jouw evenement

Een festival vol podia, foodtrucks, muntenverkooppunten, toiletten, EHBO-post en veel meer. Een grote markt met kraampjes. Of een kermis vol attracties. Waar dan ook: bij ieder evenement wil jij dat bezoekers gemakkelijk bepaalde punten kunnen vinden. Dat begint al met een duidelijk bord voor de in- en uitgang. Deze standaard siging huur je allemaal bij Abrahams.

Signing op maat

Zoek jij signing met jouw logo erop? Daar zorgen wij voor. In een oogopslag zien bezoekers welke organisatie achter het evenement staat. Zo maakten wij voor de GGD signing voor hun teststraten met hun logo er op.  

Ga met ons de hoogte in

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Contact Us
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo